Punctul G și alte secrete ale corpului unui bărbat

intimitatea și punctul ji într-un bărbat

Femeile visează adesea să înțeleagă ce gândesc bărbații, ce se întâmplă în capul lor. Rezultatele noilor cercetări științifice îi pot ajuta în acest sens. Privind „sub capota" corpului unui bărbat dezvăluie mult mai mult decât doar sistemul de apetit sexual și de procreare.

De fapt, oamenii de știință încă încearcă să descifreze unele dintre secretele fizicului masculin. Studiul a dezvăluit câteva fapte sălbatice și necunoscute anterior despre corpul bărbatului, de la comportamentul creierului său până la punctul G masculin, perioada de lactație a sânului masculin și multe altele.

Numeroase fascicule nervoase care merg la penis trec prin prostată, atingerea acestor nervi provoacă senzații plăcute. Pentru mulți bărbați, prostata este un organ ergen.

Joacă un rol mic, dar foarte important în excitarea și orgasmul masculin. Datorită locației sale la baza penisului, prostata fixează cumva erecția masculină.

Prostata masculină și zona G feminină au multe în comun, deoarece se dezvoltă din același țesut fetal. Ambele produc ejaculat (la toți bărbații și la unele femei) și ambele sunt extrem de erotice. Atunci când este stimulat, există adesea nevoia de a urina. Ambele sunt aproximativ în aceeași locație.

sperma masculină

Acest amestec lipicios, denumit în mod obișnuit spermă, conține mai mult decât spermatozoizi (adică celule purtătoare de ADN care se grăbesc în frenezie către cel mai apropiat ovul). Spermatozoizii sunt de fapt o combinație de spermă și lichid produs de glandele anexe din jurul penisului. Include o combinație de fructoză, molecule de acizi grași prostaglandine și proteine care hrănesc spermatozoizii și îi ajută să înoate. Fluide suplimentare secretate de glandele bulbouretrale și de prostată servesc la neutralizarea mediului acid al vaginului și la lubrifierea glandului masculin pentru actul sexual.

Unele femei sunt alergice la spermă, provocând mâncărimi genitale, arsuri și umflături. În cazuri severe, femeile pot prezenta urticarie sau umflături în altă parte a corpului, precum și dificultăți de respirație. Cercetătorii au sugerat un posibil tratament: sexul frecvent.

Un alt creier masculin

Unele reflexe ale corpului masculin, sau mișcări musculare involuntare, sunt bine cunoscute. Dar cineva ar putea fi surprins să afle că mușchii înfășurați în jurul testiculelor umane, numiți cremaster, au și reflexe. Cremasterul este de obicei responsabil pentru tragerea testiculelor bărbatului mai aproape de corp dacă se răcește sau când bărbatul este trezit. Dar s-a dovedit că, așa cum genunchiul răspunde la o lovitură cu un ciocan, reflexul cremaster este activat atunci când un bărbat mângâie interiorul coapsei, trăgând instantaneu testiculele în sus spre corp.

Preputul

Preputul, partea a penisului care este îndepărtată în timpul circumciziei, este stratul dublu de mucoasă și piele care înconjoară penisul atunci când organul este relaxat. Deși există încă o dezbatere cu privire la funcțiile prepuțului, OMS (Organizația Mondială a Sănătății) spune că bărbații necircumciși prezintă un risc mai mare de a contracta HIV. Studiile au arătat că circumcizia reduce riscul de infectare cu HIV cu transmitere sexuală la bărbați cu 60%.

Lactația masculină

Corpul masculin nu este conceput pentru a produce lapte din sân. Dar, în anumite circumstanțe specifice, poate apărea lactația. Circumstanțele care pot duce la producerea de lapte sunt, de exemplu, stimularea mecanică, terapia hormonală pentru diverse probleme de sănătate, foamea extremă. Acest fenomen este diferit de o altă boală - ginecomastia, care este o mărire a sânilor unui bărbat din cauza unui dezechilibru al nivelurilor de testosteron și estrogen. La bărbații și femeile cu cancer și care primesc estrogeni, lactația a început după introducerea prolactinei (un hormon care stimulează dezvoltarea glandelor mamare și producția de lapte la femei). De asemenea, lactația masculină poate apărea dacă tranchilizante perturbă funcțiile hipotalamusului - zona creierului care controlează glanda pituitară și este o sursă de prolactină.

punctul G masculin

sexul și punctul G masculin

Prostata umană este probabil cel mai cunoscută pentru rolul său în reproducere. Dar uneori este numit și punctul G al corpului masculin. În jurul gâtului vezicii urinare și a uretrei, aceasta este o glandă de mărimea unei nuci care poate fi simțită și activată prin canalul anal.

Prostata poate fi stimulată în două moduri diferite: intern și extern. Pentru stimulare internă, cereți soției sau iubitei să vă introducă un deget lubrifiat în anus (poate purta o mănușă de latex sau prezervativ) și împingeți în direcția pubisului (datorită locației prostatei, va fi oarecum dificil pentru tu să faci singur această stimulare). Ar trebui să simtă un bulgăre tare, rotund, de dimensiunea unei nuci sau castane, care trebuie apăsat ușor.

stimulare externă. Roagă-i să apese degetul mare pe perineul tău. Dacă vă place, este în mare măsură o chestiune pur individuală. Pentru unii bărbați, acest lucru oferă plăcere doar într-o stare de excitare, în timp ce alții se simt deloc puțin. Unii susțin că îi ajută să obțină și să păstreze o erecție.

Periajul zilnic

Academia de Parodontologia afirmă că la bărbați, inflamația cauzată de bolile gingiilor poate fi legată de boli de inimă, artrită reumatoidă și diabet. Alte studii au arătat o legătură potențială între boala cronică a gingiilor la bărbați și disfuncția erectilă. Un studiu din Taiwan a constatat că bărbații cu disfuncție erectilă aveau mai multe șanse de a dezvolta parodontită cronică decât un grup de control selectat aleatoriu.